Weboldal készítés

Weboldal amely az Ön arcát mutatja!

A Palotaweb.hu fontosnak tartja hogy vállalkozását minél szélesebb körben megismertethesse világszerte, ebből adódóan kiemelt hozzáértéssel, ráfordítással kívánjuk weboldalát elkészíteni, hiszen vállalkozásának tükörképét adja. Amennyiben nem rendelkezik még weboldallal hozzátartozó webtárhellyel, válasszon minket!

Mi a weboldal?

A weboldal gyakorlatilag az interneten található, hipertext dokumentum, amelyet valamilyen web-böngésző programmal lehet megjeleníteni. Tartalmaz különböző objektumokat: képeket, szöveget, táblázatokat, hivatkozásokat más weboldalakra stb.

Amit gyakorlatilag weboldalnak nevezünk, az a valóságban több részből tevődik össze, amelyek együtt alkotják tulajdonképpen a weboldalként emlegetett hipertext dokumentumot. Az összetevők a következők:
HTML-dokumentum(ok), amelyek leírják a weboldal tartalmát és logikai felépítését. Fontos ebből, hogy a HTML dokumentum valóban csak a logikai, szerkezeti leírása a weboldalnak, a megjelenését nem írja le.
Stíluslap, amely leírja a weboldalon szereplő objektumok tipográfiai tulajdonságait, azaz a megjelenését. Stílusdefiníciók elhelyezhetők a HTML dokumentumon belül is, de általában célszerű egy különálló állományban elhelyezni a stíluslapot, amely így HTML dokumentumok egész sorához hozzákapcsolható, lehetővé téve több weboldalhoz azonos stíluslap alkalmazását.

A weboldal interaktívvá tételét lehetővé tevő programrészletek, amelyek akár egyes objektumoknak, akár az egész weboldalnak az olvasó akcióira való reagálását lehetővé teszik. Az ilyen programrészleteket nevezik idegen szóval scripteknek.
Ebből a három elemből az első kettő használata feltétlenül szükséges, míg a harmadik csupán a weboldal további képességekkel való felruházását teszi lehetővé.
A HTML dokumentum tehát a weboldal tartalmát és felépítését írja le, míg a stíluslap ehhez megmondja, hogy hogyan jelenjen meg: milyen legyen a háttér színe, milyen a szövegé, mekkorák legyenek a betűk stb.
Minden weboldalhoz tartozik stíluslap, még akkor is, ha nincs hozzá definiálva, mivel a böngészők rendelkeznek egy alapértelmezett stíluslappal, amit minden olyan esetben felhasználnak, ha nincs egy adott tulajdonság megadva a weboldalhoz.

A stíluslapok segítségével lehetőség van arra, hogy egy több weboldalból álló összeállítás minden oldala ugyanolyan megjelenésű legyen. Ezt nagyon egyszerű elérni, ha a stíluslap egy különálló állományban van elhelyezve, és ezt minden weboldalhoz hozzárendeljük. Ennek mikéntjéről még lesz szó.

Míg a weboldal tartalmi leírásához mindenképpen a HTML nyelv használatos, stíluslap megadására több, egymástól eltérő felépítésű nyelv létezik. Ezek közül a jelen dokumentum a legelterjedtebbet ismerteti. Programrészletek írására még nagyobb a választék a talán legismertebb JavaScripttől kezdve a Python-ig. Ez a dokumentum egyenlőre ezekkel nem foglalkozik, egy későbbi változatban elképzelhető, hogy például a JavaScript leírása majd szerepelni fog.

Milyen árakkal dolgozzunk?

Nehéz árakról beszélni komplett elképzelés nélkül, de néhány körülbelüli ár és designterv, pontos árajánlatért kérjük keressen meg minket.:

Egyedi grafika, 1-5 aloldal, adminisztrációs felület nélkül: nettó 35.000 Ft

Egyéb díjak

Egyedi grafika, logó, 5-10 aloldal, adminisztrációs felület, fórum, egyéb: nettó 80.000 Ft

Egyéb díjak

Komplett rendszerek (pl. webshop, fórumok), egyedi tervezéssel: nettó 195.000 Ft-tól.

Egyéb díjak


Megnevezés
Alkalom Díj
Egyéb díjak Weboldal készítés 1-5 aloldallal 1 alkalom 35.000 Ft
Weboldal készítés 5-10 aloldallal 1 alkalom 80.000 Ft
Egyéb díjak Weboldal készítés 10-15 aloldallal 1 alkalom 145.000 Ft
Egyéb díjak Komplett weboldal rendszerek 1 alkalom 195.000 Ft
Egyéb díjak Meglévő weboldal telepítés 1 alkalom 12.000 Ft
Egyéb díjak Szolgáltatáson kivüli segítségnyújtás (skype, teamviewer) 1 alkalom 3.000 Ft
Egyéb díjak Személyes segítségnyújtás + kiszállás (ország bármely pontján) 1 alkalom 25.000Ft + kiszállási díj
Egyéb díjak Szerződés módosítási díj 1 alkalom 2.000 Ft
Egyéb díjak Számla módosítási díj 1 alkalom 1.500 Ft
Egyéb díjak Weboldal kezelése, frissitése, feltöltése havonta 12.000 Ft


Feltüntetett áraink az ÁFÁ-t nem tartalmazzák!

Comments are closed.