Impresszum

Elérhetőség

Palotaweb.hu – Otthon az informatikában (www.palotaweb.hu)
Weboldalt üzemeltető: Magyar Zenei Kulturális Alapítvány
Adószám: 18596557-1-42
Nyilvántartási száma: Fővárosi Bíróság 11902 / 2014
Székhely: 1158, Budapest, Thököly út 68.
Posta cím: 1158, Budapest, Thököly út 68.
Telefon: +36/30.273.27.11 vagy +36/30.390.53.02
E-mail: info@palotaweb.hu
Weboldal: www.palotaweb.hu
Facebook: Palotaweb.hu hivatalos oldala

Banki adatok
Bankszámlaszám: 11705084-21236992
Bank: OTP Bank
IBAN: HU97117050842123699200000000

Operatív munkatársak
Elnök: Pacsai Gábor | Telefon: +36.30.273.27.11

Magyar Zenei Kulturális Alapítvány székhelye

Nagyobb térképre váltás


JOGI KÖZLEMÉNY

1. Szerzői jogok
A weboldal és az azon megjelenő szövegek, képek, adatok, információk és egyéb anyagok, illetve azok elrendezése szerzői jogvédelem alá esnek, azok felhasználására és minden egyes felhasználás engedélyezésére kizárólag a Magyar Zenei Kulturális Alapítvány jogosult.

A Magyar Zenei Kulturális Alapítvány előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a honlap tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. A Magyar Zenei Kulturális Alapítvány azonban beleegyezik az alábbi feltételek szerinti felhasználásba:

a pontos http://palotaweb.hu weboldal forrás megjelölésével és linken keresztüli hivatkozással,
saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében a http://palotaweb.hu honlap tartalma számítógépen tárolhatók, kinyomtathatók.

2. Védjegyek

Minden, a Magyar Zenei Kulturális Alapítvány honlapján használt http://palotaweb.hu weboldalra vonatkozó védjegy (márkanév, logo, stb.) az Alapítvány tulajdonában áll. A Magyar Zenei Kulturális Alapítvány partnereinek weboldalon megjelenő védjegye az adott partner hozzájárulásával szerepel a weboldalon.

A védjegyek felhasználására kizárólag a védjegy jog tulajdonosa jogosult.

3. A weboldal tartalma

A weboldalon megjelenő cikkek, anyagok megjelenésének időpontja a bejegyzés tetején található. A Magyar Zenei Kulturális Alapítvány mindent megtesz annak érdekében, hogy a cikkek tartalma tudásuknak megfelelően pontosak és a weboldal témájához kapcsolódóan hasznosak legyenek. Azonban a közölt adatok tartalmáért, azok betartásukért és annak következményeiért, valamint aktualitásáért az Alapítvány nem vállal felelősséget. Az oldalon és a bejegyzésekben közzétett információk, elemzések és következtetések csak tájékoztató jellegűek.
A megjelentetett információk nem minősülnek adó-, jogi- vagy egyéb tanácsadásnak.

4. A weboldal elérése

A Magyar Zenei Kulturális Alapítvány fenntartja a jogot, hogy weboldalát bármikor módosítsa vagy átdolgozza, illetve elérhetőségét korlátozza vagy megszüntesse.

5. Kapcsolódó honlapok

A Magyar Zenei Kulturális Alapítvány weboldala tartalmazhat olyan kapcsolódási pontokat (ún. hiperlinkek vagy hiperhivatkozások), amelyek más internetes honlapokhoz nyújtanak automatikus kapcsolódási lehetőséget. Ezek a kapcsolódó honlapok esetenként harmadik személyek tulajdonában, kezelésében állnak.

A kapcsolódó honlapokhoz a weboldal csupán hozzáférést közvetít, azonban nem vállal semmilyen természetű kötelezettséget, felelősséget a honlapokért vagy az azokon elhelyezett információkért, abban az esetben sem, ha azokat az Alapítvány valamely alkalmazottja, megbízottja átnézte vagy jóváhagyta.

Comments are closed.