Bemutatkozás

A Palotaweb.hu weboldalt és annak szolgáltatásait Pacsai Gábor a Magyar Zenei Kulturális Alapítvány elnöke azzal a céllal indította útjára, egyben civil szervezet vezetőként olyan sikeres vállalkozások fejlesztésében, céljainak elérésben, álmainak megvalósításában működjön közre amely ipari gazdaságunk fellendítését szolgálja.

Emellett kiemelt célunknak hisszük, érezzük hogy vállalkozása nemcsak eredményes és sikeres legyen hanem minél nagyobb hangot és teret kaphasson mint hazai, mint külföldi piacon egyaránt. E sikerek elengedetlen eleme a sikeres weboldal elkészítése, folyamatos rendelkezésre állás, partnerünk folyamatos tájékoztatása, bevonása a online marketing folyamat teljes végezetéig.

A Palotaweb.hu felé nyilvánuló és növekvő igényből adódóan sikereinkből inspirálódva úgy érezzük nemcsak támogatni, de nagymértékben hozzá tudunk járulni partnereink sikereihez, terveinek megvalósításához. Számunkra a weboldal készítés, marketing célok elérése nem kihívás hanem életérzés.

Az eltelt három esztendőben komoly tapasztalatra, weboldal készítési tapasztalatra tettünk szert a informatika és marketing területén, amely pozitív hatását fejti ki nemcsak a megvalósítani kívánt projektre, hanem annak fenntartási időszakára is.

Munkatársaink

pacsai gábor
Pacsai Gábor
(elnök, programozó)

“A Magyar Zenei Kulturális Alapítvány elnökeként nemcsak szakmai érdeklődésből adódóan hoztam létre az palotaweb.hu honlapot, hanem mert kiemelten fontosnak tartom hogy minőségi weboldalakat készítsünk kifejezetten magánszemélyeknek, cégeknek, vállalatoknak, civil szervezeteknek akik mernek nagyot álmodni. Weboldalkészítés tapasztalatomat nemcsak a Magyar Zenei Kulturális Alapítványnál sikerült növelnem, hanem számos más terülten folytatott üzleti vállalkozásaim minél szélesebb körben való megismertetéséből, azok sikerre viteléből adódóan is.
Fontos szempontnak tartom hogy ne csak az adott weboldal elkészítéséig, hanem hogy hosszútávon is segítsük partnereinket, azok kiemelt céljainak elérését.”

lovay-laszlo
Lovay László
(irodavezető)

“Mint e vállalkozás irodavezetőjeként hiszem hogy munkatársaink a legnagyobb szakértelemmel végzik munkájukat amelynek köszönhetően számos magánembert, vállalkozást, vállalatot, vagy szervezetet is hozzásegítve a széles körben való megismertetésükhöz. Hiszük hogy ars poeticánk nagymértékben hozzájárul a hazai gazdasági fellendüléshez, ügyfeleink álmainak megvalósításához.”

Comments are closed.